GoPro ove godine slavi značajan jubilej – 15 godina uspešnog poslovanja! Kroz deceniju i po, prošli smo kroz brojne izazove, uveli inovacije koje su promenile tržište i stvorili trajna partnerstva sa klijentima širom sveta. Od 2009. godine stremimo da budemo najbolja firma u oblasti poslovnih rešenja. Danas, posle 15 godina i velikog broja uspešnih projekata, postali smo jedna od vodećih kompanija na Balkanu u našoj delatnosti.

Kako bismo dostojno obeležili ovu prekretnicu, odlučili smo da je proslavimo zajedno sa onima bez kojih ovaj jubilej ne bi bio moguć. Kolege, klijenti i poslovni partneri su srce našeg poslovanja, pa smo upravo sa njima podelili ovaj poseban trenutak.

Proslava se održala 19. septembra u prelepom ambijentu restorana „Gardoš by Azzaro“. Veče je započelo svečanim govorom Petra Miljkovića (GoPro, CEO), koji se osvrnuo na postignuća naše kompanije u prethodnim godinama i zahvalio zaposlenima, klijentima i partnerima.


Nakon Petrovog govora, gostima se obratila Tatjana Lukić (Director Business Applications, Microsoft Western Europe). Tatjana je istakla kako je partnerstvo sa GoPro-om zasnovano na zajedničkoj viziji digitalne transformacije i kontinuiranom unapređenju poslovnih procesa kroz inovacije. Izrazila je zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom i optimizam prema budućim projektima.

Jedan od najemotivnijih trenutaka bio je kada je prim. dr Radovan Lukešević (Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije „Dr Vukan Čupić“) uručio našem direktoru zahvalnicu u znak priznanja za sve što je GoPro učinio za institut u okviru svojih humanitarnih akcija.


Nakon formalnog dela, usledila je žurka. Veče je bilo ispunjeno veseljem, smehom i druženjem, a gosti su rado razgovarali s kolegama i poslovnim partnerima. Dok su neki uživali u ritmu muzike na plesnom podijumu, drugi su se prepustili uživanju u izboru finih pića i delikatesa.


Želimo da izrazimo svoju duboku zahvalnost svima koji su prisustvovali i učinili ovu proslavu nezaboravnom. Vaša podrška je nepresušan izvor inspiracije koji nas podstiče da idemo dalje. Hvala što ste podelili ovaj poseban trenutak s nama i doprineli u stvaranju dragocenih uspomena.

U godinama koje dolaze, GoPro će se posvetiti pomaganju klijentima u unapređenju njihovog poslovanja, koristeći proverene metodologije i vrhunsku tehnologiju. Naša posvećenost kvalitetu i inovacijama će i dalje biti temelj naših budućih uspeha.